کد خبر 1568266
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۰
عدم مصرف لبنیات با کدام بیماری‌های خطرناک همراه است

رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اصلاح شیوه زندگی و عادت‌های غذایی را راهکار اساسی پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر عنوان کرد.

به گزارش مشرق، فرشته فزونی، مصرف نمک زیاد را یکی از عوامل خطر پرفشاری خون برشمرد و گفت: متأسفانه میزان دریافت روزانه نمک در کشور ما ۲ برابر مقادیر توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: پرفشاری خون و پیامدهای آن از علل مهم مرگ و میر در جهان است و کاهش حتی اندکی از فشارخون بالا می‌تواند خطر سکته و حمله قلبی را کاهش دهد.

فزونی گفت: به هموطنان توصیه می‌شود استفاده از نمک را کاهش دهند و همان میزان کم مصرفی نیز حتماً از نوع نمک یددار و تصفیه شده باشد.

وی با اشاره سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات، افزود: سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات می‌تواند زمینه‌ساز شیوع بیماری‌هایی مانند فشارخون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی‌های متعدد استخوانی باشد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • عبدالله IR ۰۷:۵۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
    1 0
    نمک ید دار را از زندگی مردم حذف کنید تا دچار فشار خون نشوتد!!!
  • IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
    2 0
    دولت باعث گرانی چند برابری لبنیات شده!
  • IR ۱۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
    2 0
    خانم فرشته فزونی لبنیات غذای جالب هست ولی ماست کم چرب که نصف شیر آن از شیرخشک تهیه میشود کیلویی 70هزارتومان وپنیر شور کیلویی 300هزار تومان مگر بااین در آمد های فسقلی میشود حداقل نان پنیر خورد مثل این که حرف های شما از جای گرم می آید واحتمالا از ژن برتری ها هستید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس